Review

02/08/2019 Yvette
Ik heb inmiddels meerdere combi-healingen van Theodore en Julia mogen beleven. Iedere keer weer meer inzichten dan ik had kunnen bedenken. Vanuit mijn eigen ervaring zou ik zeggen, wacht niet te lang met je aanmelden. Het is het meer dan(geld) waard!!

13/07/2019 Hanneke
 Al jaren kom ik bij Julia en Theodore en ga ik na een behandeling weer compleet naar buiten. Alles wat energetisch vast zat en dus fysiek doorwerkte is dan weer los gemaakt.  Het is niet altijd benoembaar, maar wel altijd merkbaar. Ik kan dan ook niet anders dan iedereen die dit leest uit te nodigen om zichzelf in deze gehaaste tijd regelmatig bij deze energiewerkers een behandeling te gunnen.

16/05/2019 Manuela

Ik gun mijzelf 1 keer in de 2 maanden een healing sessie. Drie uur lang voor mezelf. Voor mij levert dit zoveel op. Het is een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden en niet meer weg te denken. Enkele dagen erna voel ik mezelf als herboren, scherp en vol energie. Het ruimt alles lekker op en ik voel me zoveel lichter en luchtiger. Daarbij is Julia een fantastische vrouw met veel humor! Ervaar het zelf. Gun het jezelf!

15/05/2019 Nel

Jullie werk is top. Na een massage voel ik mij als herboren. Jje voelt gewoon dat alles weer stroomt in het lichaam. Eigenlijk moet je dit gewoon zelf ervaren. Plus punt is dat er tijdens de massage ook heel veel uit het energetisch lichaam word opgeruimd en ook ballast uit vorige levens. Ik ben er in ieder geval zeer tevreden over.

05/05/2019 N.
Op de momenten dat ik voel dat ik het nodig heb, kan ik altijd terecht. De combi-healing geeft me antwoorden op mijn vragen, fijne inzichten en meer energie. Theodore en Julia zijn lieve en vrolijke mensen en zorgen ervoor dat je naar huis gaat met een opgeruimd en prettig gevoel.

03/05/2019 Linda La Nuova Donna
Ik heb in m'n leven al veel verschillende dingen gedaan op bewustwording en traumaverwerking, begrijpen van patronen. Ik geloof dat de juiste mensen op het juiste moment op je pad komen zo waren daar 3 jaar geleden Julia en Theodore. Wat een fijne mensen, ze behandelen je energie huishouding en tussendoor komen er berichten door met mooie boodschappen, heel waardevol om oude patronen te doorbreken en te healen. De combi-healing een aanrader om lekker weer alles in balans te krijgen en de individuele behandeling van Julia is een heerlijk verwen moment met inzichten en healing voor jezelf. Je zo belangrijke onderhoudsbeurt!
Dus bij twijfel of je wel of niet een sessie boekt.... DOEN dan is je ego je aan het weerhouden door te groeien.

29/04/2019 Annya

Telkens weer een diepe ervaring om alles in evenwicht te voelen. Om de 2-3 maanden een dieptemassage houdt mijn lichaam en geest beter in balans!

24/04/2019 Jessica
Na een combi-healing voel ik me altijd weer als een nieuw mens, herboren. Heerlijk!

Reviews