Over ons

Theodore Handstede (1956)

In 1993 ben ik als spiritueel healer begonnen. In 1999 heb ik de studie Traditionele Chinese Geneeskunde aan de Academie voor Chinese Geneeskuande 'Qinq-Bai' met als hoofdvak Acupunctuur afgerond. Al snel werden de acupunctuurnaalden vervangen door mijn vingers.

In mijn beginperiode maakte ik gebruik van edelstenen en nu zijn daar de geprogrammeerde kristallen en de geënergetiseerde kaarten bij gekomen. 

Zowel wat ik met de kristallen als met mijn handen moet doen, krijg ik ingegeven door mijn spirituele begeleiders. Tevens “hoor” ik boodschappen en “zie” ik beelden, die ik door moet geven aan de cliënt. Dit alles draagt bij om inzicht te verschaffen in zijn/haar situatie.

Mijn talent is dat ik de blokkades in het lichaam en de aura kan voelen. Ik ben in staat om met mijn handen energieën te sturen en te transformeren. De transformatie vindt plaats doordat de lagere energietrilling van de blokkade omgezet wordt in een hogere energietrilling. Dit kan zich uiten in geeuwen of hoesten. 

De belemmeringen in de energiestroom worden veroorzaakt door invloeden van buitenaf (b.v. voeding, kou, bacteriën en/of virussen, schimmels, parasieten e.d.), maar ook door oude patronen, die afkomstig zijn van dit en/of vorige leven(s). Wat de specifieke invloeden zijn, wordt door mijn spirituele begeleiders aangegeven.

 

Van begin af aan heb ik beelden en soms hele filmpjes zien afspelen, die betrekking hadden op het verleden. Deze verduidelijkten de oude patronen, die in het dagelijks leven aardig in de weg zitten. Inzicht hierover helpt bij de transformatie en bevrijding.

 

Tot een aantal jaren geleden heb ik de healingen alleen gedaan en dat is geleidelijk overgegaan naar combi-healingen samen met Julia.

Samen hebben we vele jaren de cursus acupressuurmassage en workshops over Matrix Energetics, Reconnectieve healing, de Reconnectie en Tao van Topseks gegeven. Allen hadden betrekking op het werken en spelen met energie. 

 

In 2012 hebben we in eigen beheer ons boek “Tao van Topseks” uitgegeven. Hierin beschrijven we het energiespel, dat seks zou moeten zijn. En verklaren het een en ander aan de hand van de kennis uit de Traditionele Chinese Geneeskunde en praktijkervaring.
Boek en eboek zijn te bestellen bij www.boekenbestellen.nl. 
Alleen het boek is verkrijgbaar bij alle boekhandels.

Julia Handstede (1959)

Van jongs af aan heb ik belangstelling voor gezondheid en spiritualiteit. In mijn zoektocht ben ik Touch for Health tegengekomen en heb verschillende opleidingen daarin gevolgd. Toen Theodore zijn opleiding Traditionele Chinese Geneeskunde begon, ben ik met hem mee gaan studeren. Gelukkig hoefde ik niet alle kennis in mijn hoofd te stampen en kon ik alles op mijn eigen manier integreren.

De Chinese filosofie over gezondheid spreekt mij enorm aan. Ik voel me echt een Taoïst. Die streeft naar een gelukkig, gezond en vreugdevol leven. Ik denk dat dit mogelijk is als alle energieën vrij door het energiesysteem kunnen stromen en als oude patronen, afkomstig uit andere levens of uit het DNA van de voorouders, steeds meer getransformeerd zijn.

 

Vanaf 1999 ben ik met masseren gestart, omdat onze dochters vroegen om gemasseerd te worden. Ik ben gewoon begonnen en liet me leiden door de inspiratie van m’n geestelijke begeleiding. In combinatie met de kennis die ik had over het verloop van de meridianen, heb ik mijn eigen massagestijl ontwikkeld. Ik ben begonnen met direct op het lichaam te masseren en in de loop der tijd, ben ik dit steeds meer gaan combineren met energiewerk in de aura. Hierbij maak ik gebruik van geprogrammeerde kristallen en geënergetiseerde kaarten. 

Het spelen met energie is mijn passie!

Iedere dag leer ik er weer iets nieuws bij. Ik kan nu meer spreken van een massage/healing sessie.

 

Mijn talent is dat ik voel waar de energieblokkades zitten, zowel in het lichaam als in de aura. Deze voer ik af door middel van wat op boeren lijkt. 

Van mijn geestelijke begeleiders krijg ik informatie te horen of beelden te zien, die de massage/healing sessies ondersteunen. Hierdoor kan ik de cliënt inzicht in zijn/haar leven geven. 

Juist de combinatie van het wegnemen van de belemmeringen met de inzichten zorgt voor transformatie en bevrijding. De weg wordt vrijgemaakt om je eigen talenten neer te zetten. 

 

Als Weegschaal vind ik het erg leuk om dingen samen te doen en zo zijn de combi-healingen samen met Theodore ontstaan. Wat is leuker dat samen spelen met energie?

 

Schrijven is ook een talent van me. Dit heb ik jarenlang voluit kunnen uitleven, als Astrologe, door het schrijven van geboortehoroscopen en het schrijven van onze Acupressuurmassage cursus. Met als hoogtepunt samen met Theodore, als het ware ‘met de billen bloot gaan’, het schrijven van ons boek "Tao van Topseks".
Boek en eboek zijn te bestellen bij www.boekenbestellen.nl
Alleen het boek is verkrijgbaar bij alle boekhandels.